pondělí 2. prosince 2013

Few of my favorite christmas movies

Nevím jak vy, ale já s přítelem už asi týden jen hledáme Vánoční firmy, které jsme ještě neviděli a mohly by se nám líbit. A tak jsem se rozhodla Vám udělat seznam filmů, co se mi líbili a co stojí za to vidět.
Neuvádím klasické filmy jako je Sám Doma a Santa Claus nebo Mrazík a Tři oříšky pro Popelku, protože jejich výpis můžete najít všude. A přitom je takových krásných romantických zasněžených filmů! Pokud se Vám bude článek líbit, komentujte a já Vám vypíšu další filmy, co stojí za vidění!

The Holiday
Film o dvou slečnách, co jsou obě znuděné svým životem a tak se rozhodnou si vyměnit s náhodným člověkem na Vánoce byt. A tak samosebou narazí jedna na druhou.
Obě pochází z jiného prostředí a tak je vtipné je pozorovat, jak si na svůj příbytek zvykají. Jak jinak, než že se obě zamilují a tak dále. Má to sníh, má to lásku, má to humor a má to dobré obsazení. 

New Years Eve
Opět film plný hvězd, mých oblíbených hvězd, všechny hrají úžasně a i když vlastně tento film nemá žádný hlavní děj, opět se budete smát, brečet, rozplývat...no prostě všechny ty emoce, které k Vánoční atmosféře patří. 

Christmas with theKranks
No, jste rodiče, konečně po těch letech jste bez dětí a už Vás nebaví pořád do kola soupeřit se sousedy o tu nejhezčí  vyzdobenou verandu a tak koupíte lístky na let do tepla. Ale všechno se pokazí a nakonec to stejně dopadne tak, že se všechny síly spojí, aby vytvořily ty krásné, klasicky americké Vánoce. Tento film doporučuji, pokud máte chuť se zasmát, ale přitom pořád mít sníh a Vánoční atmosféru.

The family stone
Takový trošku smutnější Vánoční film, který Vám připomene opravdové kouzlo Vánoc a že rodina je nejdůležitější, ať je sebe zvláštnější. Znovu skvělé obsazení a herecké výkony!

Mr. Popper's Penguins
A pro změnu zase jedna prdlá komedie, v hlavní roli Jim Carrey. A hlavně tučnáci!:)
Pokud máte rádi Carreyho, tak zkouknout klasiky jako Vánoční koledu a Grinche pro Vás bude určitě samozřejmost!

 Mr. Magorium's Wonder Emporium
Ani si nejsem jistá, jestli to je Vánoční film, ale co jiného víc patří k Vánocům než plno kouzelných hraček?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář