čtvrtek 23. ledna 2014

První kroky dne

Ahoj lásky,
dnešní článek bych chtěla věnovat snídaním. Snídaně jsou totiž jedna z věcí, na kterou rádi zapomínáme. A přitom je to jedno z důležitých jídel pro naše tělíčko. Mám pro vás připravené tři druhy snídaní roztříděné podle času, kolik na ně potřebujete.

Rychlovka 




Rychlovky znamenají, že když vstanete a vběhnete do kuchyně, stačí něco popadnout, nakrájet a pak už nepotřebujete žádný extra čas. Stačí to chňapnout a jíst za pochodu. Patří sem například mléčné koktejly, jejichž jednoduchou přípravu jsem popisovala v jednom s předchozích článků. Dále sem patří ovoce, zelenina, vlákninové sušenky. Cokoliv, co v kuchyni najdete.

Bez vaření



Do této skupiny jsem zařadila jednoduché věci, co je potřeba konzumovat s rozvahou: žádná z nás nechce na čistém oblečení jogurt nebo něco jiného. Na tyto věci potřebujete příbor. Jde o různé kaše a jogurty. Je jen na vás, čím si je dochutíte a tak ten jeden stejný jogurt můžete mít každý den jinak. Dneska jsem měla chuť na banán a kakao. Mňam!

Vaření


A časově nejnáročnější jsou vařené věci, hlavně z důvodu, že i uklízení zabere nějaký ten čas. Nejraději si dělám vajíčka na všechny způsoby, hlavně tedy na tvrdo a ham and egg se sýrem.

Každé ráno byste také měli začít nějakým zdravějším pitím. Čajem, stoprocentním džusem nebo vodou. 

Snídáte?

Mějte se úžasně,
Michaela

1 komentář:

  1. aj ja sa teraz snazím jest zdravsie :)

    Posledne dva dni Nobilis Tilia giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář